KeresésNyert a csapat!   
West Bromwich - angol foci 
Az Angliát sújtó nagy hideg miatt jeges volt a pálya, így nem volt mérkőzés Newcastle-ben, Boltonban és Blackburnben sem.

Az Arsenalnak mindössze 13 perc kellett, hogy eldöntse a három pont sorsát a Portsmouth ellen, miután Dennis Bergkamp és José Antonio Reyes révén ennyi idő alatt már kétgólos előnyre tudott szert tenni. Az első félidő hátralévő részében Thierry Henry még kétszer betalált, a második játékrész így különösebb izgalmakat már nem hozott. Az Arsenal a hatodik helyen áll a Premier Leagueben.

Izgulnia kellett viszont a Chelsea-nek, amely tavaly a Manchester City otthonában szenvedte el egyetlen vereségét, és 79 percig ezúttal sem tudta gólra váltani mezőnyfölényét. Akkor azonban kisebb kavarodás után az ötös sarkán álló Joe Cole elé pattant a labda, ő pedig a hálóba vágta, a már jól ismert 1-0-s győzelmet szállítva José Mourinho gárdájának.

A Manchester United kétszer is vezetett a Birmingham ellen, de a kiesőjelölt mindkét alkalommal egyenlíteni tudott. A United újabb két pontot elhullajtva még mindig a második helyen áll, de vesztett pontok tekintetében a kettővel kevesebb mérkőzést játszó Liverpool már Sir Alex Ferguson legényei előtt áll.

A Pool a városi rangadón 3-1-re győzött ugyanis az Everton otthonában. A Mersey-partiaknál ismét eredményes volt a hosszú hetekig gólképtelen, de azóta belelendülő Peter Crouch, valamint a kapitány, Steven Gerrard, és az elvágyódó Djibril Cissé is, miközben a másik oldalon csak James Beattie tudott betalálni. A meccs 68. percében az addig többnyire egyenrangú ellenfélként futballozó Everton ráadásul Phil Neville kiállítása után emberhátrányba került, és ezzel a maradék esélye is elszállt az egyenlítésre, a vereséggel pedig a 17. helyre csúszott vissza a tabellán David Moyes csapata.

A West Bromwich Albion tudniillik megelőzte őket: Nwankwo Kanu kétszer is eredményes volt a birminghamiek Tottenham elleni fellépése alkalmával, a győzelemmel pedig Gera Zoltánék öt pontra elléptek a kiesőzónától. A sérüléséből tegnapelőtt félórányi játékkal visszatérő magyar középpályás ezúttal a kispadon sem kapott helyet a West Bromban.

 

Belépés a rendszerbe!
Név: 
Jelszó: 

Impresszum |  Oldaltérkép | e-Learning Hungary © 2004 - 2019 Minden jog fenntartva.